Hvem er byggegrej.dk

​byggegrej.dk er et personligt ejet énmands-tømrerfirma, der har eksisteret siden 2007. Jeg bestod min svendeprøve i 2000, hvorefter jeg har beskæftiget mig med alt fra totalrenoveringer af huse til udskiftning af køkkener, vinduer og døre.

Min kone Trine og jeg bor på en ejendom i Sindbjerg ved Lindved, her har vi boet siden 2001. Desuden har vi 2 dejlige piger fra 2004 og 2006.

I dag prioriteres mine private kunder, hvor jeg udfører større og mindre opgaver, samt virksomheder i området. Jeg udbedre også forsikringsskader.

Jeg sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, der er færdigt til tiden. Det er altid med mig, du aftaler detaljerne omkring dit projekt, og det er også mig, der udfører selve opgaven – du ved, hvem der kommer.

September 2020 har jeg valgt at ansætte en lærling. Mateusz Suchecki er tiltrådt som forstærkning, så nu har vi endnu bedre mulighed for at kunne opfylde efterspørgslen fra kunderne.

Desuden samarbejder jeg med flere små selvstændige håndværksmestre.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så finder vi sammen ud af, om det er en fast pris eller timelønsarbejde, der passer bedst til dit projekt – telefonen er altid åben, også i weekenden.

Mettelundvej 11, Sindbjerg 7100 Vejle // Telefon: 24 83 28 64 // E-mail: pb@byggegrej.dk