Hvem er byggegrej.dk

​byggegrej.dk er et personligt ejet énmands-tømrerfirma, der har eksisteret siden 2007. Jeg bestod min svendeprøve i 2000, hvorefter jeg har beskæftiget mig med alt fra totalrenoveringer af huse til udskiftning af køkkener, vinduer og døre.

Min kone Trine og jeg bor på en ejendom i Sindbjerg ved Lindved, her har vi boet siden 2001. Desuden har vi 2 dejlige piger fra 2004 og 2006.

I dag prioriteres mine private kunder, hvor vi udfører større og mindre projekter.

Jeg sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, der er færdigt til tiden. Det er altid med mig, du aftaler detaljerne omkring dit projekt, og det er også mig, der udfører selve opgaven – du ved, hvem der kommer.

Desuden samarbejder jeg med flere små selvstændige håndværksmestre.

Da jeg kun er mig selv, har jeg ofte brug for en ekstra hånd til at holde ved, rydde op m.m. Derfor hjælper min kone mig ofte i det daglige med disse ting. Det har fungeret rigtig fint siden firmaets start i 2007.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så finder vi sammen ud af, om det er en fast pris eller timelønsarbejde, der passer bedst til dit projekt – telefonen er altid åben, også i weekenden.

Timepris 360 kr. + moms

Ufaglært 225 kr. + moms

Mettelundvej 11, Sindbjerg 7100 Vejle // Telefon: 24 83 28 64 // E-mail: pb@byggegrej.dk